LISTA E STUDENTEVE ME DIPLOMA TE GATSHME BACHELOR 16.03.2018

LISTA E STUDENTEVE ME DIPLOMA TE GATSHME BACHELOR 16.03.2018, mund ti gjeni këtu

Më shumë

Lajmërim për regjistrimin e semestrit veror 2017/2018

 

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA Prizren, se prej ditës së Mërkurë më datë 07.03.2018 fillon regjistrimi i semestrit veror për vitin akademik 2017/2018 dhe zgjatë deri të martën me datë 13.03.2018.

Semestrin mund ta regjistrojnë studentët të cilët i
kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA, sipas kontratës.

Shënim: Studentë të cilët nuk e regjistrojnë semestrin veror deri me datë 13.03.2018 konsiderohen si studentë të cilët e kan humbur vitin.

 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e programit   Kriminalistikë se ligjerata  me Dr.sc.Haxhi Ferati  nuk do të mbahet këtë të martë27.02.2018.

Ligjerata mbahet të enjtën më 01.03.2018 prej orës 15:00.

Më shumë

Orari i Ligjëratave Bachelor dega Prizren

Në vazhdim mund të shkarkoni Orarin e ligjëratave për semestrin veror dega Prizren për vitin akademik 2017/18


Programi: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi:Juridik


 Programi: Kriminalistikë   
?
Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji* Të nderuar studentë keni parasysh që orari veror i ligjëratave mundë të pësojë ndryshime në dy javorin e parë të ligjëratave, andaj ju lusim që ta shikoni orarin kohë pas kohe. 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët se provimet  nga Mr.sc Nehat Rrudhani  nuk do të mbahen me datë 24.02.2018. Provimet mbahen te enjten 01.03.2018 prej ores 15:00.

 

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2018 Punuar nga CMD

FOLLOW US