Lajmërim

 Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA të Programit  Laborant i Lartë Dentar viti i I-rë se ligjerata nga lënda “Materiale dentare” te Dr.Xhevdet Aliu e cila nuk është mbajtë me datë 06.12.2018, do te zëvendësohet sot me date 13.12.2018 ditë e Enjte, duke filluar nga ora 15:00.

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Më shumë

Lajmërim

  Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA të Programit  Stomatologji viti i I-rë se ligjerata nga lënda “Kimi dhe Biokimi” te Prof.Asoc.Milihate Aliu e cila ka qenë e paraparë te mbahet me datë 13.12.2018 ditë e Enjte nuk do të mbahet, ligjerata e humbur do të zëvendësohet në marrëveshje mësimdhënës dhe studentë.

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama, të programeve të mjekësisë që sot me datën 12.12.2018 nga ora 16:00 do të bëhet shpërndarja e çeritikatave të Konferencës që është mbajtur me datë 30-31 Maj.

 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen studentët e Kolegjit FAMA, se ligjerata dhe provimet të cilat kanë qenë të parapara të mbahen sot me datë 11.12.2018 ditë e Martë te Nevzat Shemsedini, MA nuk do te mbahen.

Provimet shtyhen për datën 18.12.2018 e Martë në ora 16:00, ligjeratat e humbura do te zëvendësohen në marrëveshje studentë dhe mësimdhënës.

 

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim!

Më shumë

F T E S Ë

 

Të nderuar student dhe staf akademik, në kuadër të - Javës kundër Korrupsionit- prej

datës 9-14.12.2018, Kolegji FAMA  në bashkëpunim me Policinë e Republikës së Kosovës, organizon një ligjëratë  e cila do të mbahet  në Kolegjin FAMA.

Ligjërata do të ketë për temë- Korrupsionin dhe luftimin e tij, kjo ligjëratë ka për qëllim sensibilizimin gjithë qytetarë (e në këtë rast edhe studentët) për të rritur transparencën dhe për të kërkuar llogari për luftimin e Korrupsionit në Kosovë.

Ligjërues do të jetë z.Luan Ibrahimi-Kapiten, Shef i njësisë të Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit në Prishtinë.

Ftojmë gjithë studentët dhe stafin akademik  që të marrin pjësë në këtë ligjëratë.

 

Ligjërata do të mbahet ditën e Martë më datë 11.12.2018 prej orës 14:00 deri në ora 15:00, në objektin e Kolegjit FAMA në Sallën 2B.

 

Ju falenderojmë për pjesëmarrje

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2018 Punuar nga CMD

FOLLOW US