Njoftim për kryerjen e obligimeve financiare

Të nderuar studentë,  njoftoheni që obligimet e juaja financiare ndaj Kolegjit FAMA               ti përfundoni sipas marrëveshjes (për cdo muaj).

 

Në të kundërtën ju nuk  keni të drejtë dhe nuk do të mund tu nënshtroheni vlerësimit të kolokiumeve të parapara për lëndët mësimore.

 

Kjo vlenë edhe për të gjitha lëndët ku  kolokoiumi është realizuar, pra do tu konsiderohen si të pa dhëna, edhe në rast se do të kryeni pagesen/obligimin tuaj edhe pas datës 11.12.2017.

 

Gjithashtu ju informojmë se nga muaji i ardhshëm,  01. janar 2018, (pagesat duhet të përfundohen më së largu deri me dt.05. të muajit) studentët të cilët nuk i përfundojnë obligimet e tyre për çdo muaj  nuk do tu lejohet pjesëmarrja as në ligjërata.

 

Njoftimi vlenë për të gjitha gjeneratat e studenteve të Kolegjit FAMA.

 

 

 

Ju faleminderit për mirëkuptim 

Më shumë

Lajmërim

Të nderuar studentë ju lajmërojmë se ditën E Martë me datë 28.11.2017 është ditë pushimi dhe nuk do të mbahet proçesi mësimor atë ditë për

nderë të Festës së 28 Nëntorit . 

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë studentët e Kolegjit FAMA se regjistrimi I semestrit dhe paraqitja e provimeve për afatin e Nëntor-it 2017 fillon prej ditës së Mërkurë më datë 01.11.2017 deri të Hënën më datë 06.11.2017, nga ora 10:00 – 18:00.

JU LUTEMI KENI PARASYSH SE PAS DATËS SË LARTËCEKUR NUK DO TË MUND TË PARAQISNI PROVIMET !!!

Provimet mundë t’i paraqesin si dhe ta regjistrojnë semestrin dimëror studentët të cilët i kanë kryer obligimet e tyre ndaj Kolegjit FAMA sipas kontratës .

Për të paraqaitur provimet studenti duhet ta ketë me vete Indeksin, në të kundërtën nuk mundë t’i paraqet provimet.

Orarin e provimeve e keni në email, në tabelat informuese për drejtime brenda objektit të Kolegjit Fama - Mitrovicë.

Afatin e provimeve mund t’a gjeni edhe në webfaqen e Kolegjit Fama

www.kolegjifama.eu

 

ShënimMe rastin e hyrjes në provim studentët duhet të kenë me vete indeksin dhe letërnjoftimin, në të kundërtën nuk do t’u lejohet hyrja nëpër provime.

Më shumë

Orari i Provimeve Afati i Nëntor-it dega- Mitrovicë

Në vazhdim mund të shkarkoni orarin e provimeve për afatin e Nëntor-itProgrami: Bank, Financa dhe Kontabilitet

Programi: Ekonomik


Programi: JURIDIK/KRIMINALISTIKË 

Programi: Kriminalistikë   

Programi: Menaxhment

Programi: Psikologji
 

 

Më shumë

Lajmërim


Lajmërohen studentët e viteve të II-ta, III-ta dhe të IV-ta të programeve:

  • Psikologji

  • Juridik

  • Kriminalistikë,

  • Menaxhment,

  • Banka, Financa dhe Kontabilitet,

 

Nga data 28.10.2017, mund të vijnë në administratë dhe të përcaktohen për lëndë zgjedhore sipas planprogrameve.

Lënda zgjedhore, do të mbetet lënda të cilën e zgjedhin shumica e studentëve në bazë të nënshkrimeve që deponohen nga ana e studentëve  në formular për lëndë zgjedhore.

Afati për përcaktimin e lëndës zgjedhore është deri ditën e  Martë, më datë 31.10.2017,  ora 19:00.

Më shumë

123...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US