Lajmërim

Lajmërohen studentët në nivelin Master programi – Juridiko-Civil së te gjitha provimet të Prof. Berat Aqifi do të mbahen më datë 21.10.2017 (e shtunë) në ora 11;00.

 

 

Me respekt ,

Kolegji FAMA

Më shumë

Orari i provimeve për afatin e Shtator-it 2017 (Master)

Orarin e provimeve për afatin e? Shtator-it 2017 (Master), mund ta gjeni këtu

Më shumë

Lajmërim për paraqitjen e provimeve për Afatin e Shtatorit 2017

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama niveli Master, se paraqitja e provimeve do të bëhët prej ditës së merkurë më datë 06.09.2017 deri më datë 13.09.2017 e merkurë.

         -Paraqitjen e provimeve, mund ta bëjnë studentët të cilët i kanë kryer obligimet financiare ndaj Kolegjit Fama sipas kontratës, dukë pëfshier edhe muajin Shtatorit, si dhe ta kenë të regjistruar semestrin në Indeks, në të kundërtën nuk lejohet paraqitja e provimeve.

Shënim: Pas kalimit të datës 13.09.2017 nuk lejohet të paraqiten provimet.

Orarin e provimeve mund ta gjeni në  www.kolegjifama.eu

           

Ju faleminderit  për  mirëkuptim!

Kolegji  FAMA

Administrata Master

05.09.2017

Më shumë

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë studentët e nivelin Master dhe mësimëdhënësit e Kolegjit Fama se procesi mësimorë i cili ka qenë i paraparë të filloj me datë 10.01.2017 ditë e Martë, nuk do të filloj por do të shtyhet deri me datë 16.01.2017 ditë e Hëne për shkakë të temperaturave të ulta të cilat po mbretrojnë në vendin tonë.

Po ashtu paraqitja e provimeve shtyhet  për datë 16.01.2017 deri më datë 24.01.2017.

 

Ndërsa ligjeratat fillojn te mbahën më datë 21.01.2017 sipas orarit qe posedoni.

 

 

 

Më shumë

Lajmërim për paraqitjen e provimeve për Afatin e Janarit 2017

Lajmërohen studentët e Kolegjit Fama niveli Master, se paraqitja e provimeve do të bëhët prej ditës së martë më datë 10.01.2017 deri më datë 24.01.2017 e martë.

         -Paraqitjen e provimeve, mund ta bëjnë studentët të cilët i kanë kryer obligimet financiare ndaj Kolegjit Fama sipas kontratës, dukë pëfshier edhe muajin janarit, si dhe ta kenë të regjistruar semestrin në Indeks, në të kundërtën provimet nuk mund t’i paraqesin.

Shënim: Pas kalimit të datës 24.01.2017 nuk lejohet të paraqiten provimet.

Orarin e provimeve mund ta gjeni këtu


 

Më shumë

12...E Fundit


© Kolegji Fama. All rights reserved. 2017 Punuar nga CMD

FOLLOW US